21. svi 2011.

Vi odlučujete kako će Imperion izgledati! + novi forum i odgovori

Prošli meseci su bili idealni za davanje ideja o tome šta želite da vidite u novom Imperionu jer je to bio period kada su se ideje najintenzivnije razmatrale od strane TravianGames programera/tima za razvoj. Sada je Imperion 1.0 stigao (dodoše još uvek kao beta). Ipak, ideje i dalje možete da pišete. Razumno je da će se procenutalno manji broj ideja napisanih nakon početka otvorene bete ostvariti u odnosu na broj ideja napisanih pre početka, ali ne dajte da vas to obeshrabri. Imajte na vidu da je ovo ipak i dalje beta i da je izvesno da će igra pretrpeti još izmena dok ne budemo videli konačan Imperion 1. Zato posetite novi Imperion forum i napišite svoju ideju u delu za predloge.

Stari Imperion forum (http://forum.imperion.org) je od 15. maja (svibnja) u isključivo-pregledanje modu i na njemu se više ne mogu pisati novi odgovori. Novi Imperion forum, na koji možete da pišete svoje ideje se nalazi na sledećoj adresi: http://forum.imperion.com.

Skin (izgled) novog Imperion foruma i odgovora (http://answers.imperion.com/) i dalje nisu gotovi pa se zato koristi standardna TravianGames pozadina. Trenutno nema informacija o tome kada će biti napravljen novi skin za ove stranice kao ni o tome kada će opet početi igra na ne-internacionalnim domenima.

Nema komentara:

Objavi komentar

Prilikom pisanja komentara je poželjno da se pretstavite. Odaberite opciju Ime/URL ili neki od servisa, a ne Anonymous.

Svako vređanje, ponižavanje, neprimeren izražavanje, spam, trolling, off-topic i svaki drugi vid neželjenog ponašanja je zabranjen! Komentari ne smeju da podižu tenziju među čitaocima Imperionologije.