25. lip 2011.

Imperion forum

Blog je ponovo aktivan! Jeee! Prvi post nakon pauze posvetiću .com Imperion forumu.

Deo Imperion foruma. Kliknite na sliku da je povećate.

Trenutno jedini potpuno operativni Imperion forum - .com forum je pretrpeo neke sitnije izmene. Trenutno i dalje koristi standardnu TG temu. Za sada nema informacija o tome kada će se to promeniti. Neki od forumaša koje sam pitao za mišljenje na tu temu smatraju da će novi skin biti dodat tek kada se završi BETA period nove verzije igre (tj. kada grafička rešenja budu konačna).

Ono što se jeste promenilo je što sada i neregistrovani korisnici mogu da vide obaveštenja (kao na forumima drugih igara Travian Gamesa). Konkretno to su folderi: Announcements (podfolder: Updates), Changelogs & Bugfixes i Server downtimes.

Ipak, da biste mogli da vidite sve foldere i da biste mogli da pišete odgovore, morate da se registrujete. Ja bih vas svakako savetovao da se registrujete jer forum sadrži mnogo korisnih stvari kao što su folder za uputstva, folder za pitanja, folder za diskusiju o stanju na serveru, listu poznatih bagova i još mnogo toga...

Nema komentara:

Objavi komentar

Prilikom pisanja komentara je poželjno da se pretstavite. Odaberite opciju Ime/URL ili neki od servisa, a ne Anonymous.

Svako vređanje, ponižavanje, neprimeren izražavanje, spam, trolling, off-topic i svaki drugi vid neželjenog ponašanja je zabranjen! Komentari ne smeju da podižu tenziju među čitaocima Imperionologije.