9. srp 2011.

Prevod: Igrači pitaju - mi odgovaramo (1. deo)

 Danas ću prevesti temu prvi deo prevoda teme "Igrači pitaju - mi odgovaramo" (Players ask - we answer) od admina .com Imperiona Jungia.

Kliknite na sliku da biste je povećali.

Kliknite na sliku da biste je povećali.


Dragi igači,

Kako se Imperion bliži upotpunjenju, pomislili smo da bi bila dobra ideja kada biste vi, igrači, imali šansu da dobijete odgovore na pitanja koja vas zanimaju. Pa, počevši danas, pisaćemo odgovore na najčešća pitanja koja su postavljena timu Travian Gamesa. U saradnji s  browsergamez.com (browsergames.co.uk) objavićemo ta pitanja.

Na svaki od ovih datuma dodaćemo po 2 pitanja:
  • 06.05.2011. (Biće prevedeno za 7 dana)
  • 09.05.2011. (Biće prevedeno za 14 dana)
  • 15.05.2011. (Biće prevedeno za 21 dan)
Dagstyggur:
Da li će Imperion biti iskljulčivo borbena - osvajačka igra ili će takođe postojati drugi načini igrača igre? Na primer, da li ću morati da igram sa striktno-vojnom strategijom ili ću moći da igram Imperion stavivši "ekonomiju i izgradnju" kao prioritere? 
Imperion Tim:

U Imperionu, primarni cilj je da stvorite moćno carstvo spremno za sadržaj kraja igre. Ovim dizajnom, stvorili smo uslove da isključivo od igrača zavisi kako će taj cilj ostvariti. Sloboda da radite šta god poželite je već veliki deo igre, što je vidljivo kroz broj zgrada koji možete izgraditi. Naravno, funkcije koje omogućavaju igračima da razviju slobodu prilikom igre će nastaviti da se razvijaju i u budućnosti. U principu, svaki igrač će odlučiti kako on ili ona želi da igra Imperion.

 U slučaju da igrač želi da igra s bazirajući se pre svega na diplomatiju i ekonomiju, kolonizacija je moguća opcija: Igrač može da se naseli u udaljenim krajevima galaksije, gde je broj igrača manji. Ovo je svakako manje vojni način igrača i omogućava vam da razvijete svoje carstvo. Takvi igrači mogu da se bave rudarstvom na kometama i prisvojavanjem planeta.

Međutm, ukoliko se igrač naseli u srži galaksije, gde su bonusi veliki i ima mnogo igrača na jednom mestu, učestvovaće u projnim komfliktima među igračima. Kako bi omogućio još više taktičkih opcija, novi Imperion ima potpuno nov borbeni sistem i unapređene brodove, čije sposobnosti i oprema mogu biti unapređene istraživanjem. Zajedno s tradicionalnim prisvajanjem (aneksijom) susednog sistema, postoji i opcija osvajanja druge planete invazijom, što omogućava jednostavno preovladavanje nad neprijateljskom planetom, ali više o tome kasnije.
Ne želimo da sve detalje otkrijemo sada.


Rasoni:

Da li će biti moguće da se osvoji gasovita planeta unapređivanjem posebne tehnologije za to? Da li će tako nešto biti dodato u novom Imperionu ili nakon neke od nadogradnji?
Imperion Tim:

Trenutno ne razmišljamo o toj temi. U obe početne galaksije nema gasovitih planeta i zahvaljući tome ima više prostora za moguće naseljavanje. Međutim, puno toga je još moguće u galaksiji za kraj igre, ali opet - ne želimo da odamo sve detalje sada.

Sledeće nedelje će biti dodat 2. deo prevoda ove teme.

Nema komentara:

Objavi komentar

Prilikom pisanja komentara je poželjno da se pretstavite. Odaberite opciju Ime/URL ili neki od servisa, a ne Anonymous.

Svako vređanje, ponižavanje, neprimeren izražavanje, spam, trolling, off-topic i svaki drugi vid neželjenog ponašanja je zabranjen! Komentari ne smeju da podižu tenziju među čitaocima Imperionologije.