30. srp 2011.

Prevod: Igrači pitaju - mi odgovaramo (4. deo)

Danas ću prevesti temu četvrti i poslednji deo prevoda teme "Igrači pitaju - mi odgovaramo" (Players ask - we answer) od admina .com Imperiona Jungia.

Kliknite na sliku da biste je povećali
Kliknite na sliku da biste je povećali

Pozdrav.

Evo četvrtog i poslednjeg dela.


Mentor:

Moje pitanje se odnosi na research center-e svake rase. U “engineering department”, mogu da iskoristim istraživačke poena za mesta za izgradu. Da li će u novoj verziji ta mesta za izgradnju biti nasumično postavljanja ili ću ja moći da biram gde će mesto za izgradnju da bude? 
 
Imperion tim:

“Istraživački poeni” kao oni koje znate iz starog Imperiona više ne postoje. Sistem smo napravili iz početka i tako ga učinili boljim, gde će populacija igrati važnu ulogu za mogućnosti proširenja - bilo da je reč o otključavanju novih mesta za izgradnju ili kolonizaciji novih planeta. Poput drugih apstraktnih resursa u Imperionu, igrači će imati kontrolu nad populacijom. To znači da će igrači odlučivati o tome gde će populacija biti i čime će se baviti - ovo takođe važi i za energiju…


Mate:

Da li će postojati i Imperion na poljskom?
 
Imperion tim:

Da, Imperion će biti dostupan i na poljskom u budućnosti. Međutim, trenutno se fokusiramo na razvitku i stabilnosti novog Imperiona. Zbog toga trenutno nemamo tačan datum izlaska Imperiona na poljskom (i drugim jezicima).

Postaraćemo se da vas informišemo kako je više informacija dostupno i nadamo se nekim uzbudljivim vestima o internacionalnoj otvorenoj beti. Datum lansiranja novog Imperiona je određen i biće objavljen uskoro.Očekuj da će zajedno s zvaničnim lansiranjem Imperion ponovo postati dostupan u mnogim jezicima - uključujući i poljski!

Prethodni delovi prevoda su objavljeni ranije na blogu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Prilikom pisanja komentara je poželjno da se pretstavite. Odaberite opciju Ime/URL ili neki od servisa, a ne Anonymous.

Svako vređanje, ponižavanje, neprimeren izražavanje, spam, trolling, off-topic i svaki drugi vid neželjenog ponašanja je zabranjen! Komentari ne smeju da podižu tenziju među čitaocima Imperionologije.