16. srp 2011.

Prevod: Igrači pitaju - mi odgovaramo (2. deo)

Danas ću prevesti temu drugi deo prevoda teme "Igrači pitaju - mi odgovaramo" (Players ask - we answer) od admina .com Imperiona Jungia. Treći od četiri dela prevoda ove teme ću objaviti sledeće nedelje.


Kliknite na sliku da biste je povećali.

Kliknite na sliku da biste je povećali.
Zdravo.

Evo drugog dela. Zajeno s novom slikom ekrana (screenshot) i slikom događaja.


T0r & Rasputin:

Na Beti je bilo puno masivnih svemirskih bitki. Da li će postojati limit floti u novoj verziji ili je broj flote, u teoriji, neograničen? 
Imperion tim:

 Konkretan limit broja flote nije u planu. Poput stare verzije, brodovima će biri potrebna energija kako bi bili operativni i mogli da budu deo flote. To znači da moćete kontrolisati samo onoliko brodova za koliko imate energije. Imajući u vidu to da će u novoj verziji moći da se ima više energetskih napajača, biće znatno povećana količina energije koju možete da imate. U stvari, Imperion smo napravili tako da možete brzo da ponovo napravite svoju flotu. Ovo bi trebalo da pomogne da se poveća broj rizičnih poteza kada je u pitanju upravljanje igrača njihovom flotom. Dodatno, planiramo da dodamo planske napade - da igrači iste rase mogu da pošalju napad na jednu metu istovremeno.


Qbolty:

Nikada nisam igrao Imperion. Da li se planira da se dodaju interaktivne animacije za svemirske borbe?
Imperion tim:

Ne, svemirske borbe u novom imperionu neće imati interaktivne animacije. Tako nešto nije ostvarivo jer bi tražilo mnogo grafičkog posla, prisustvo oba igrača, a i sama suština igre je supratna tako nečemu (skraćena verzija prevoda). Ali ne brini se, kada počneš da igraš stvari će ti već postati jasnije.

Prvi deo prevoda možete da vidite ovde.

Nema komentara:

Objavi komentar

Prilikom pisanja komentara je poželjno da se pretstavite. Odaberite opciju Ime/URL ili neki od servisa, a ne Anonymous.

Svako vređanje, ponižavanje, neprimeren izražavanje, spam, trolling, off-topic i svaki drugi vid neželjenog ponašanja je zabranjen! Komentari ne smeju da podižu tenziju među čitaocima Imperionologije.